Geef een duurzaam cadeau deze kerst


Heerlijk, de feestdagen staan straks weer voor de deur. Een warme tijd vol aandacht voor elkaar. Hoe mooi is het als je dit jaar een handig, duurzaam, lokaal en circulair geproduceerd kerstcadeau kunt geven aan je zakenrelaties of vrienden en familie? De AltijdWerkPlaats (AWP) werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en nieuwkomers. Van tafels en stoelen die normaliter op de stortplaats terecht komen maken ze ambachtelijke broodplanken met een al dan niet ingebrand logo van de AWP. De gehele opbrengst van deze kerstactie komt ten goede aan de restauratie van het oude badhuis op het terrein van Crailo.

Dus aarzel niet en geef je bestelling door op post@altijdwerkplaats.nl

De broodplanken zijn te krijgen in 3 formaten:

* small E 29,95 (ong. 40/50cm)

* medium E 39,95 (ong. 60/70/80cm)

* large E 59,95 (ong. 90/100 cm)

Het is mogelijk om tegen een meerprijs van E 10,- per plank je logo in te laten branden. bij orders boven de 15 stuks is een staffelkorting mogelijk.

En heb je zin om in een super inspirerende omgeving werkervaring op te doen in de bouw? Of wil je gewoon lekker werken in een creatieve omgeving met een grote diversiteit aan mensen? Neem dan contact met ons op via post@altijdwerkplaats.nl


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors