Restauratie voormalig badhuis


And then there was light! Jaaa al weer 6 raampjes zijn met veel toewijding door Toon Zucko Boom en Martin Valkenburg in ere hersteld. Het daglicht maakt onze nieuwe werkplaats nog sfeervoller. En daar zijn wij super blij mee! De restauratie van het voormalige badhuis van de militairen op Crailo vordert gestaag. Wil je ook meehelpen op onze AltijdWerkPlaats, leren, bijdragen, meedenken en/of doen? Laat het ons weten op post@altijdwerkplaats.nl

Heb je nog een Sint of kerstcadeau nodig? Kijk dan een naar onze prachtige broodplanken. Deze zijn ook te koop op de bazaar van Elk Gooisch Matras Komt Van Pas op 24 november van 10-14 uur in het voormalige schoolgebouw op de Piet Heinlaan tegenover nr 23 in Bussum.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors