Weergaloze speelgoedshop actie


Dit jaar doet Elk Gooisch Matras weer mee met de fantastische Goedzak actie van de Albert Heijn. Deze editie zamelen AH Veerstraat en AH Amersfoortsestraatweg voor ons in. Klanten kunnen tweedehands speelgoed doneren in speciale goedzak-zakken. Op 30 november houden we een grote speelgoedshop actie waar ouders en kinderen -die lid zijn van de Voedselbank of nieuwkomer zijn- cadeautjes mogen uitzoeken voor Sinterklaas en kerst.

Wij halen zelf de goedzak-zakken op maar -scheelt ons heen-en-weer rijden- handige is als je het speelgoed bij ons brengt op de Piet Heinlaan in Bussum. We zitten in het voormalige schoolgebouw naast gezondheidscentrum Bussum Zuid. We zijn er op dinsdag en donderdag van 9-14 en zaterdag van 10-12.

En had je al gehoord over onze Bazaar op 24 november van 10-14 uur? Dan verkopen we bij Elk Gooisch Matras de leukste brocante, kleding, meubels en andere spullen. En staat Najjar er weer met zijn lekkere Syrische hapjes.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors