Circulair trouwen


Trouwen is natuurlijk altijd fijn. Maar helemaal bijzonder wordt het als je je huwelijk zoveel mogelijk circulair inricht. Een prachtig paar heeft de uitnodiging voor hun huwelijk met een duurzame techniek gedrukt op gerecycled papier en enveloppen. De bruidegom droeg een duurzaam pak van Dutch Spirit, de locatie was er een met een goed duurzaamheidsbeleid (Stayokay). Het eten was zo veel mogelijk lokaal ingekocht, de wijnen kwamen alleen uit Europa. De bloemen zijn verzorgd door een duurzame bloemist die haar bloemen plukt uit een aantal tuinen, waaronder het landgoed waar het huwelijkspaar trouwde. Een mooi voorbeeld weer voor ons allen! En last but not least mocht de AltijdWerkplaats de cadeaus voor de gasten verzorgen: nieuwe kaarsen gemaakt van van restkaarsenvet en ‘broedplanken’ gemaakt van resthout. Nice!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors