Help de wilde bij op Nationale Zaaidag

19.4.2019

 

Op maandag 22 april is het Dag van de Aarde én Nationale Zaaidag. THE POLLINATORS vieren dat door met elkaar in heel Nederland bloemen voor bijen en andere bestuivende insecten te gaan zaaien. Meer dan 500 'voedselbanken voor bijen' doen al mee. Ontmoet tweede paasdag THE POLLINATORS bij De Groene Afslag en zaai, vier mee en haal je eigen zakje bijvriendelijke bloemenzaadjes op. Sow and celebrate! 

 

WIE ZIJN THE POLLINATORS? Wij zijn een groeiende community van burgers en bedrijven die bestuivers en biodiversiteit belangrijk vinden. Door directe actie en campagnes leveren we een positieve bijdrage aan het welzijn van onze bestuivende vrienden.

Opgericht in 2016 door The Tipping Point, in samenwerking met Nudge en met de hulp van 'founding partner' De Bijenkorf hebben we inmiddels een community van bijna 10.000 mensen en hebben we succesvolle activiteiten zoals de Nationale Zaaidag, de grote Bloembollenplant-tour en het TreeFest op poten gezet. Ook zetten onze ambassadeurs (o.a. Waldemar Torenstra, Egbert-Jan Weeber, Tatum Dagelet, Hannah Hoekstra) zich actief in.

 

kosten: Gratis

 

Meld je aan via de volgende link: https://bit.ly/2US7BC8

 

Please reload

Recent nieuws Broedplaats
Please reload

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors