Gelaatsschermen te koop bij de AltijdWerkplaats

wp:paragraph

Sinds de start van de lockdown produceert de AltijdWerkplaats gelaatsschermen om de besmettingskans op het Corona virus te reduceren. De gelaatsschermen zijn geschikt voor professionals in bijvoorbeeld de zorg, onderwijs, horeca en cosmeticasector maar uiteraard ook voor particulier gebruik . Gebruikers zijn enthousiast en komen uit alle hoeken, zo is er een huisarts die ze gebruikt voor de patiënten in de wachtkamer, het team van Hairpoint Kappers uit Haarlem gebruikt ze in de salon, een drummer die weer voorzichtig wil gaan repeteren, een tolk die niet met een mondkapje kan werken en er is een speciale tandartsvariant ontwikkeld in samenwerking met Jannes Walvius, tandarts uit Blaricum.Lees en kijk meer over onze gelaatsschermen in dit interview met NH nieuws.

/wp:paragraph

Over de schermen

Dit model is ontwikkeld door Snijlab Rotterdam in samenwerking met het Erasmus MC en open source ter beschikking gesteld. Inmiddels worden al meer dan 20.000 van dit type schermen gebruikt. Ze worden gemaakt van PET (polyester) en bieden (eventueel) in combinatie met mondkapjes extra bescherming tegen besmetting. Het gelaatsscherm kan eenvoudig worden gedesinfecteerd, is makkelijk verstelbaar en herbruikbaar. Volgens de gebruikers is er bovendien geen last van wasem of beslagen brillen.

Drie varianten

Er zijn drie varianten van dit scherm verkrijgbaar:

1. Standaard, vooral geschikt voor particulier gebruik €12,50

2. Premium, helderder glas dan de standaard €18,50

3. De "Jannes" tandarts variant waar een loep onder past €24,50 Eventueel zijn er extra losse schermen te koop. De schermen worden ongemonteerd verkocht maar zijn zeer eenvoudig in elkaar te zetten, zie de instructievideo.

Als je er eentje aan wilt schaffen neem dan contact op met het team van de AltijdWerkplaats via scherm@altijdwerkplaats.nl. Betalen kan met pin of op factuur en we vinden het heel gezellig als je je bestelling op komt halen!

/wp:paragraph

#awp #gelaatsschermen #altijdwerkplaats

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors