Netwerkdiner Bites & Business bij de Broedplaats

IN VERBAND MET DE HITTE WORDT DIT DINER UITGESTELD NAAR 17 SEPTEMBER

Na de lockdown en andere Corona perikelen gaat Bites & Business 't Gooi weer van start met een netwerkdiner op onze mooie en inspirerende lokatie de Broedplaats Gooise Meren. Op 13 augustus a.s. organiseert Bites & Business samen met De Broedplaats en Jude Catering een mooie netwerkavond voor ondernemende vrouwen in 't Gooi. Het belooft niet alleen een goed weerzien te worden na zo'n lange tijd, het wordt voor velen misschien ook meteen een rijke kennismaking met de heerlijke Syrische keuken!

Jude Catering heeft een heerlijk zomers buffet in gedachten voor deze netwerkavond. Er staat je deze avond een overheerlijk buffet te wachten met maar liefst 7 (!) gerechten (waarvan 6 hartige en 1 zoet gerecht).

  • Jalanchi, druivenbladeren gevuld met rijst, tomaat, citroen en granaatappelsap;

  • Houmos, Syrische variant van de bekende kikkererwtenpuree; geserveerd met brood;

  • Menzaf, rijstgerecht met groenten, kruiden en noten (warm geserveerd in chafing dish);

  • Kubbeh nabatijeh, balletje van champignons en kaas, met korstje van griesmeel en bulgur;

  • Jegh, gekruide kip;

  • Fattoush, salade van diverse slasoorten, komkommer, tomaat, radijs etc. met dressing en gefrituurd brood;

  • Zoet gerecht Madloeka; fluweelzacht gebakje van mascarpone, roomkaas op een bodem van griesmeel en versierd met pistachenootjes;

  • Er zijn twee drankjes bij het diner inbegrepen.

Netwerkdiner bij De Broedplaats, reserveer jij ook alvast jouw plek?

De Broedplaats, Jude Catering en Bites & Business 't Gooi nodigen je van harte uit, om samen met de leden van het netwerk bij te praten en je netwerk te versterken. Eén ding is zeker; er zijn altijd inspirerende, ondernemende vrouwen die het gesprek graag met je aangaan.

Kom je langs? Bestel dan je diner via deze link . N.B je hoeft geen lid te zijn of te worden om de eerste keer deel te nemen, wel betaal je voor het eten en drinken.

Graag tot donderdag 13 augustus!

Over Bites & Business

Het Bites & Business concept van Marijke Krabbenbos, eigenaar van de IdeaCompany, is al jaren een succes in Amsterdam en nu ook in de andere 25 steden. De tweemaandelijkse netwerkavonden zijn informeel, gezellig en inspirerend. In steeds wisselende restaurants wordt genoten van een driegangenmenu. Je krijgt de gelegenheid jezelf voor te stellen. Er wordt van stoel gewisseld, zodat je iemand kunt opzoeken die qua (net)werk bij je past. Via de enveloppenmethode™ kun je, als je dat wilt, antwoorden, tips, ideeën, suggesties en ingangen vragen en krijgen.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over het netwerk, kijk dan op de site voor meer informatie en reacties van andere deelnemers. Je hoeft geen lid te worden om een keer deel te nemen. Na een eerste netwerkavond bepaal je of je lid wilt worden.

Over Jude Catering

Mensen verbinden – talenten ontwikkelen – dat is het doel van de sociale onderneming Jude catering. Dat doen we door het serveren van authentieke, home-made Syrische gerechten op een eigentijdse manier. Deelnemers aan de sociale onderneming zijn Syrische mensen die goed en graag koken. Zij willen Nederlandse mensen kennis laten maken met de kleurrijke en smaakvolle Syrische keuken. Daarnaast willen zij graag actief deelnemen aan de Nederlandse samenleving; door Nederlandse mensen te leren kennen, de taal beter te spreken en een baan of opleiding te vinden. De sociale onderneming ondersteunt hen hierin met workshops, trainingen en natuurlijk de werkervaring tijdens de catering.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors