TWiNburgering zet zich in voor nieuwkomers in Nederland om de weg te vinden naar activiteiten en werk

 

Wij zijn Evelyn en Ellen, een tweeling. Samen hebben wij in 2008 het opleidingsbedrijf TWiNburgering opgericht. Dit hebben wij gedaan omdat wij interesse hebben in mensen, vooral in mensen uit andere landen. Wij zagen hun potentie en vaak ook onmacht om aan te sluiten bij onze ingewikkelde samenleving. Want hoe doe je dat in een land waar alles vreemd is? En waar je de taal niet goed beheerst?

Als taaldocent en jurist voelden wij de behoefte om in een gat te springen. Niet om mensen op te leiden voor examens, zoals de Inburgeringsinstituten doen, maar om mensen op professionele wijze daadwerkelijk te helpen. Bij het leren van de taal, maar vooral ook bij het vergroten van zelfvertrouwen of het uitbreiden van het eigen netwerk.

Wij voeren projecten uit voor nieuwkomers, veelal in opdracht van de overheid (gemeenten). Afhankelijk van wetgeving en beleid zoeken wij samen met onze opdrachtgevers naar de beste mogelijkheden.

TWiNburgering heeft geen personeel in dienst en geen eigen leslocatie. Daardoor kunnen wij onze kosten laag houden en zijn wij bijzonder flexibel. Daarnaast zijn wij van alle markten thuis: de Nederlandse taal, strategisch opleiden, Nederlands recht, sociale zekerheid, projectleiding, Taal op de Werkvloer, Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA). Bovendien werken wij graag samen en zoeken naar verbinding. Dit met maar één doel: kansen creëren voor onze deelnemers/cursisten.

TWiNburgering

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

Post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors